Kom bij Excelsior!

Nu het einde van het schooljaar nadert willen we graag onderstaande alvast onder jullie aandacht brengen:

Na de zomervakantie is de mogelijkheid om blokfluitles te volgen bij Excelsior; Anne-Marie ten Heggeler, onze dirigente van het B-orkest en trompetdocent op muziekschool de Sleutel, zal deze lessen gaan geven. Heb jij hier belangstelling voor of ken jij iemand in je omgeving die graag blokfluitles wil volgen, meld je dan aan bij Excelsior. Blokfluit is altijd een mooi instrument om spelenderwijs het notenbeeld te leren lezen en zo een opstap te vormen voor een vervolginstrument.

Ook kun je via Excelsior tegen gereduceerd tarief muzieklessen volgen bij muziekschool de Sleutel. Wil jij graag muziek maken, of weet je nog niet welk instrument je graag zou willen bespelen? Wij kunnen je hierbij helpen. Proeflessen zijn altijd mogelijk!! Wij hebben veel instrumenten voorradig, deze krijg je in bruikleen als je een keuze gemaakt hebt voor een instrument. De muziekschoollessen zullen in september starten

Wil je graag bij onze drumband? Dat kan ook natuurlijk! Norbert Bruins, onze instructeur, verzorgt intern de tamboeropleiding. Je kunt dan ook meespelen in de jeugddrumband.

Hou je van dansen, dan is twirlen wat voor jou! Wij hebben twee twirlteams die iedere week trainen. Met de wedstrijdshow nemen zij deel aan wedstrijden. 

Is je belangstelling gewekt en wil je meer informatie, neem dan contact op per mail met info@excelsior-losser.nl

This entry was posted in Remote Post. Bookmark the permalink.

Comments are closed.