Majorettes 3 wint zilver op NK Twirl!

Majorettes 3 heeft een zilveren medaille behaald op het NK Twirl afgelopen weekend in Almere. In hun klasse (small team dance twirl, preteen beginner) streden zij met 5 andere teams om de medailles, met een zilveren plak als gevolg. Een fantastische prestaties voor dit jeugd team, bestaande uit Danielle, Esmeé, Pascalle, Sanne, Daisy, Lisanne en Zoë.

De majorettes deden nog met twee andere teams mee aan dit NK Twirl. De junioren (maj. 2) behaalde een prachtige 7e plaats in hun klasse. Maj. 2 liet een prachtige show zien en wist zich staande te houden in een enorm sterke klasse. De groep zette het beste optreden van het seizoen neer en kreeg dan ook hoge punten: een gemiddelde van 70,5p. De senioren (maj. 1) behaalde een mooie 11e plaats in hun klasse, die eveneens een sterk deelnemersveld had. Voor maj. 1 was het een dag met een lach en een traan; deze groep stopt na dit seizoen namelijk met twirlen. Wel blijven alle meiden nog actief bij Excelsior.

De succesvolle majorettes worden op zondag 18 december door de vereniging gehuldigd. De receptie hiervoor vindt vanaf 17.00 uur plaats in het Muziekgebouw, Dr. Frderiksstraat 8 in Losser.

This entry was posted in Twirl-Groepen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.