Solisten

Solisten

2015 Solistenteam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast de beide teams heeft Excelsior ook een aantal actieve solisten. Deze solisten zitten allemaal in één van de teams, maar nemen daarnaast ook deel aan wedstrijden als solist, duo of ensemble. Reden om als solist actief te worden, is dat men vaak een extra uitdaging zoekt naast de deelname in de groep. In de verschillende categorieën laten de solisten hun kunnen zien aan jury en publiek op muziek in een eigen gekozen stijl.

De solisten van Excelsior voor 2017 zijn:

Femke Schlatkampsolo dance twirl, juvenile novice

Femke is in 2015 begonnen met solo en doet dit nu al twee jaar met veel enthousiasme. Femke heeft dit jaar een nieuwe show met als thema ‘Party’.

Esmée Timmermansolo dance twirl, preteen beginner

Esmée doet inmiddels al heel wat jaren mee als solisten en wist al goede resultaten te boeken. Dit seizoen gaat ze verder met haar show op muziek van de musical ‘Sister act’.

Sanne Schlatkampsolo dance twirl, preteen novice

Sanne is in 2015 begonnen als soliste, na eerder in een duo actief te zijn geweest. In 2016 heeft ze door blessures maar aan één wedstrijd mee kunnen doen, voor het seizoen 2017 houdt ze daarom haar show met het thema ‘social media’.

Danielle Heidkampsolo dance twirl, junior novice

Danielle is vorig jaar begonnen als soliste, een nieuwe uitdaging die haar heel goed bevallen is. Voor dit seizoen krijgt ze een nieuwe show op muziek van de musical ‘Mama Mia’.

Anouk Timmerman en Anouk Grevelingduo dance twirl, senior beginner

Deze twee meiden vormen al sinds 2010 een duo en komen uit als duo senior beginner. Afgelopen seizoen wisten zij een promotie van de novice naar de beginner te behalen, een prachtig doel dat is bereikt. In 2017 gaan de dames verder met hun show op muziek van de film ‘the Hungergames’.

Geef een reactie