Prachtige resultaten majorettes!

Beide teams van de majorettes hebben zaterdag 24 juni meegedaan aan de NBTA wedstrijd in Wezep. Sinds het begin van dit jaar is er een nieuwe teamsamenstelling; twirl team 1 en 2. Beide teams lieten hun gloednieuwe show voor de eerste keer aan de jury zien, met bijpassende nieuwe kleding. Iedereen zag er geweldig uit en er werden goede resultaten behaald.

Twirl team 2 deed mee als small team dance twirl in de klasse juvenile beginner en liet een show zien met het thema ‘Beroepen’. Onze jongste meiden laten met hun show allerlei beroepen zien, zoals master chef, piloot en tandarts. Alles werd uit de kast gehaald om deze vrolijke show aan de jury te laten zien. Dit team behaalde 62 punten en werd daarmee eerste in de klasse. Twee andere jeugdteams werden daarbij verslagen, heel knap!

Twirl team 1 deed mee als large team, junior beginner. Voor het eerst in de nieuwe samenstelling, waarbij van twee kleine teams één grote groep is gemaakt. Het was wel even wennen om met zoveel tegelijk op de vloer te staan! De nieuwe show heeft als thema ‘Nightmare’, waarbij de dames veranderen in echte zombies. Met passende kleding en make up werd een wervelende show neergezet, die door de jury werd beoordeeld met 66 punten. Een prima resultaat voor de eerste keer!

De komende weken zullen de majorettes hun nieuwe wedstrijdshows nog laten zien op de verschillende concerten van Excelsior. Zo doet team 1 mee aan het Wilmersbergconcert op 28 juni en zal team 2 hun wedstrijdshow laten zien bij het jeugdgeslaagdenconcert op 9 juli. Iedereen is natuurlijk welkom om te komen kijken!

Excelsior is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden vanaf 5 jaar. Interesse in de majorettes? Meer informatie op www.excelsior-losser.nl of via majorettes@excelsior-losser.nl

This entry was posted in Remote Post, Twirl-Groepen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.