Twirl teams doen gooi naar de Nederlandse Titel!

Beide twirl teams zullen zaterdag 15 december a.s. deelnemen aan het NK Twirl in Almere. Het oudste team (twirl team 1) is al een aantal jaren vaste gast bij de titelstrijd in december, maar dit jaar wist ook het jongste team van Excelsior (twirl team 2) zich te plaatsen voor dit prestigieuze NK. Een prestatie waar we bij Excelsior heel trots op zijn!

Twirl team 2 zal in Almere als eerste voor de jury verschijnen. Dit team bestaat uit 8 meisjes in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar en staat onder leiding van Daisy en Aniek. In de klasse small team dance twirl, juvenile zullen zij hun vrolijke show aan de jury presenteren, waarbij een master chef, piloot en tandarts voorbij komen. De concurrentie is groot: in totaal zitten er 7 deelnemers in de klasse van dit team.

Twirl team 1 heeft de eer om in Almere het allerlaatste optreden te verzorgen. Dit team bestaat uit 11 enthousiaste meiden en staat onder leiding van Jorieke en Hanadie. Team 1 zal op het NK samen met zeven andere teams strijden om de titel Nederlands kampioen in de categorie Large team, senior beginner. Zij laten daar hun Nightmare-show aan de jury zien, vol zombies en monsters. Om bang van te worden! Het optreden staat rond 16.30 uur gepland, daarna zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Om de succesvolle twirlers in het zonnetje te zetten voor hun deelname aan het NK, organiseert het bestuur zondag 16 december een receptie voor alle dames. Van 10.30 – 12.00 uur is er in het Muziekgebouw de gelegenheid om de twirlers te feliciteren met de behaalde resultaten.

This entry was posted in Remote Post, Twirl-Groepen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.