Vacature instructrice/instructeur Twirl

Excelsior Losser is op korte termijn op zoek naar een nieuwe instructrice/instructeur voor het opleidingsteam en de diverse activiteiten:

Opleidingsteam: hierbij gaat het om het op een speelse manier aanleren van de beginselen van twirl en dans en het aanleren van korte shows/dansjes, welke de meisjes kunnen presenteren aan het publiek. Activiteiten: hierbij gaat het om het begeleiden van diverse activiteiten, zoals concerten, serenades en (straat)optredens van alle drie teams.
Er zijn doorgroeimogelijkheden.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste instructrice/instructeur met ervaring op de wedstrijdvloer. Je moet op maandagavond beschikbaar zijn en daarnaast tijdens de diverse activiteiten (zowel doordeweeks als in het weekend, data worden in overleg vastgesteld). Je moet om kunnen gaan met kinderen, verschillende niveaus en geduld hebben. Ervaring in lesgeven is een pré, want je moet in staat zijn om de beginselen van twirl en dans uit te leggen en voor te doen. Het plezier staat in deze vereniging voorop.

Wie zijn wij?

Muziekvereniging Excelsior Losser is ontstaan in 1908 en is een bloeiende vereniging uit Losser (Overijssel) met ongeveer 175 leden. Voor de leden van Excelsior staat naast muziek/twirl en gezelligheid de onderlinge samenhorigheid hoog in het vaandel. Excelsior vindt het belangrijk een bijdrage te leveren aan diverse officiële gelegenheden in Losser.

De vereniging bestaat momenteel uit de volgende onderdelen:

  • Twirlteam 1
  • Twirlteam 2
  • Opleidingsteam twirl
  • Solistenonderdelen twirl
  • A-orkest (harmonie)
  • B-orkest
  • Blokfluitgroep
  • Drumband
  • Jeugddrumband

Majorettes/twirlers

De afdeling majorette/twirl bestaat momenteel uit drie teams. Twirlteam 1 bestaat thans uit 11 meiden in de leeftijd van 14 t/m 20 jaar, twirlteam 2 uit 7 meiden in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar en het opleidingsteam uit 7 meiden in de leeftijd van 5 t/m 8 jaar. Daarnaast heeft Excelsior een aantal meiden die ook solistisch deelnemen aan wedstrijden.

Twirlteam 1 en 2 nemen jaarlijks deel aan diverse wedstrijden van zowel de NBTA al de KNMO, beide teams komen uit in de beginnersklasse. Het opleidingsteam neemt nog niet deel aan wedstrijden, maar wel aan diverse optredens, concerten en lokale activiteiten.

De teams hebben training op de maandagavond. Het opleidingsteam van 18.15 tot 19.00 uur, twirlteam 2 van 19.00 tot 19.45 uur en twirlteam 1 van 20.00 tot 21.00 uur.

Solliciteren

Mocht je enthousiast zijn geraakt door deze vacature en jezelf hierin herkennen, dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief voorzien van jouw CV vóór 22 november 2019. Graag per mail naar info@excelsior-losser.nl of per post naar: Muziekvereniging Excelsior, t.a.v. Daisy Hof, Dr. Frederiksstraat 8, 7582 AV Losser. Vanzelfsprekend wordt jouw sollicitatie vertrouwelijk behandeld.

Vervolgprocedure

Uit de reacties selecteert de selectiecommissie een aantal kandidaten voor een sollicitatiegesprek. Op dinsdagavond 26 november 2019 zullen de gesprekken plaatsvinden.

Informatie

Meer informatie over onze vereniging, deze vacature of de procedure is te vinden op onze website www.excelsior-losser.nl of per mail via info@excelsior-losser.nl.

This entry was posted in Aankondigingen, Twirl-Groepen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.